Τιμωρία, δίχως έλεος!

Γράφει ο Νότης Καμπέρης. Το 2015 αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο μαύρες χρονιές στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Ο αποκλεισμός από την Κλαμπ Μπριζ, η ντροπιαστική έξοδος από την Ευρώπη με την Γκαμπάλα, η τραγική αγωνιστική εικόνα των παιχτών στο γήπεδο, οι μεταγραφές… που δεν αποζημίωσαν τον σύλλογο, το άδοξο τέλος του Γιάννη Αναστασίου, τα εσωτερικά προβλήματα, το αλαλούμ στην διοίκηση και τέλος, οι τιμωρίες…

… έχουν ταλαιπωρήσει την φετινή χρονιά φριχτά τους πράσινους. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Έχει χαθεί η «φλόγα» στους παίχτες από τον Αύγουστο, ενώ δεν υπάρχουν κίνητρα, πλέον, καθώς, διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη. Δύσκολο ακούγεται στα αυτιά των οπαδών το γεγονός ότι λίγη όρεξη για… μπαλίτσα έχει χαθεί πριν καν, καλά – καλά μπει ο χειμώνας. Τα διαρκείας «κόπηκαν» και μονάχα η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να ζωγραφίσει στο πρόσωπο τους ένα χαμόγελο.

Σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι πονοκέφαλοι, ο Παναθηναϊκός τιμωρείται τα μέγιστα, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου. Ήττα με 0-3 από τον Ολυμπιακό, -3 βαθμούς (που τον ρίχνει προσωρινά εκτός πεντάδας, εάν νικήσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Καλλονής), πρόστιμο 190.000 ευρώ και… Λεωφόρος από το 2016.

Δεν διαφωνεί κανείς στο γεγονός ότι το τριφύλλι έπρεπε να τιμωρηθεί. Ωστόσο, δεν έπρεπε να πληρώσει την όλη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου της 21ης Νοεμβρίου με το πιο ακριβό νόμισμα.

Ο σύλλογος αδυνατεί να ορθοποδήσει και επείγουσες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουν…

Επικοινωνήστε με τον συντάκτη σε: Facebook / Twitter / Instagram