Το χρονικό της σύρραξης Μαρινάκη – Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ: Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τον χαστούκισε!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από την έναρξη του τελικού της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη.
Με βάση το σχετικό δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν στα επίσημα του γηπέδου, όταν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να πλησίασε τον Δημητριάδη, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μαζί με τη σύζυγό του. Κατά την ίδια πηγή, του ζήτησε να πλησιάσει για να του μιλήσει, σε έντονο κλίμα, και στη συνέχεια ακολούθησε η μεταξύ τους ένταση.
Ο Νίστρουπ τον ήθελε από τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για Καμαρά
Όπως αναφέρει ο bwinΣΠΟΡ FM, αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο Μαρινάκης χαστούκισε τον Δημητριάδη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύντομη συμπλοκή. Από το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, σκίστηκε η μπλούζα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος λίγο αργότερα εμφανίστηκε με διαφορετικά ρούχα.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου







