Το «ευχαριστώ» των παικτών στον κόσμο του Παναθηναϊκού (pics)

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έσπευσαν μετά το τέλος του αγώνα με την Σλάβια Πράγας (1 – 1) και τον αποκλεισμό από τα Play Offs του Conference League, να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την υποστήριξη, μέσω αναρτήσεων στα Social Media.

O ΠαναθηναΪκός εχθές βράδυ στο καμίνι της Λεωφόρου ήρθε ισόπαλος 1 – 1 με την Σλάβια Πράγας και σε συνδυασμό με την ήττα στο πρώτο ματς στην Πράγα με 2 – 0, αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 1 – 3 και έμεινε εκτός Play Offs του Conference League.

Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας δεν ξέχασαν τον κόσμο της ομάδας που παραβρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. Μερικοί εξ’ αυτών ευχαρίστησαν με αναρτηση τους στο Instagram τον κόσμο της ομάδας.

Ο λόγος για τους: Σένγκεφελντ, Κουρμπέλη, Σπόραρ, Τσέριν, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ και Αϊτόρ.

Δείτε τις δημοσιεύσεις τους:

Σένγκεφέλντ: «Περήφανοι για την ομάδα»
Σπόραρ: «Δημιουργείτε κάτι διαφορετικό»
Τσέριν: «Δώσαμε τα πάντα εχθές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους για την υποστήριξη τους. Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»
Μάγκνουσον: «Είμαι τόσο περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε απόψε και πως παλέψαμε σαν ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να αποδεχθείς το τελικό αποτέλεσμα σε παιχνίδια σαν και αυτό. Ένα πράγμα πρέπει να αναφέρω: Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα στον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα που φτιάξατε στην Λεωφόρο, είναι μια εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει. Η ενέργεια που μας δώσατε, είναι τόσο σημαντική για εμάς τους παίκτες, και από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ!»
Χουάνκαρ: Δεν χρειάζονται λέξεις.
Ευχαριστώ για την στήριξη σας
Αϊτόρ: «Αφήσαμε τα πάντα στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η ήττα μας κάνει πάντα πιο δυνατούς.»