Το… φιλί που όλοι μας ονειρευτήκαμε!

  Μία γκολάρα, μία ανατροπή, χιλιάδες συναισθήματα. Η ανακούφιση που χρειαζόμασταν να αισθανθούμε, το φιλί στο έμβλημα που όλοι μας αγαπάμε. Γράφει ο Πράσινος Δικαστής.

  Αυτή την ανακούφιση στο πρόσωπο του Μπερνάρ, μετά την επίτευξη του δεύτερου προσωπικού του γκολ, χρειαζόμασταν όλοι μας να τη νιώσουμε. Το να δέχεσαι ένα γρήγορο γκολ από τη Λαμία και να σε βάζει με την πλάτη στον τοίχο, σου προσθέτει πίεση, στην οποία δεν ανταπεξέρχονται πάντα όλοι, ειδικότερα όταν την έχεις… πάθει ξανά στο παρελθόν.

  Ο Βραζιλιάνος μάγος αποτελεί εδώ και καιρό τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού. Έχει ανακοινωθεί ήδη από την επόμενη ομάδα του εν όψει της επόμενης χρονιάς, αλλά παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του. Γιατί; Επειδή θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του πρωταθλήματος, θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με τη φανέλα που την ιδρώνει εδώ και περίπου δύο χρόνια, παρά την κριτική που έχει δεχθεί. Είναι σε ακόμη μία αναμέτρηση ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο άνθρωπος που ξελασπώνει το «τριφύλλι» ακόμη μία φορά και το κρατά σε τροχιά τίτλου.

  Πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία των playoffs

  Αυτό το φιλί που δίνει στο έμβλημα της ομάδας, εκφράζει απόλυτα τα συναισθήματα τόσο του ίδιου, όσο και τα δικά μας. Για το «τριφύλλι» που αγαπάμε, για το «τριφύλλι» που πονάμε, για το «τριφύλλι» που θέλουμε να δούμε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, εκεί που ανήκει. Αυτό το φιλί το ονειρεύτηκε ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού, παίζοντας ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά, οραματίζοντας τον εαυτό του να φορά την αγαπημένη του φανέλα και να αγωνίζεται για την αγαπημένη του ομάδα. Γι’ αυτό το «τριφύλλι», που ό,τι και να συμβεί, θα το έχουμε για πάντα στην καρδιά μας.

  Μπερνάρ, παιχταρά μου, πάμε να το σηκώσουμε. Για τα συναισθήματά μας, για το «τριφύλλι» μας, για τον Παναθηναϊκό μας, που το έχει ανάγκη!

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια