Το γράμμα του Χουάντσο στον μικρό εαυτό του (vid)

  Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα στον μικρό εαυτό του μιλώντας για τις καλές και κακές στιγμές της καριέρας του.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει:

  «Απλά απόλαυσε το ταξίδι. Συνέχισε. Τα πας εξαιρετικά. Όλες οι θυσίες που έκανες κι όλες οι προτεραιότητες που έθεσες σου βγήκαν σε καλό. Μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες, απόλαυσε το ταξίδι. Διασκέδασε κάθε τραυματισμό, κάθε πτώση σου, θα σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό.

  Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, στην όλη διαδικασία, έχε υπομονή. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θα υπάρξουν σκληρές ήττες, οδυνηροί τραυματισμοί, δύσκολες αποφάσεις, αλλά δεν είσαι μόνος. Η οικογένειά σου κι οι φίλοι σου θα είναι δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή, θα είναι σπουδαίο ταξίδι.

  Θα αξίζει κάθε θυσία, κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε ήττα, κάθε κακή ημέρα, κάθε δάκρυ, έχε μου εμπιστοσύνη. Ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις, τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Δε θέλω να σου πω πως θα καταφέρεις το ένα και το άλλο, ίσως σταματήσεις να δουλεύεις σκληρά.

  Συνέχισε, θα τα πας εξαιρετικά. Απλώς μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες και στους τραυματισμούς. Έχε υπομονή κι εμπιστοσύνη στη διαδικασία, είναι μεγάλη η διαδρομή. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, οπότε συνέχισε τη σκληρή δουλειά. Αρκεί».

  Το σχετικό video της EuroLeague

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια