«Το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη!»

  Σοκ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκληθεί έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι κυβερνητικοί κύκλοι παρακολουθούσαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ειδικότερα σε συνομιλίες του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

  «Βόμβα» (και) στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω του σκανδάλου με τις υποκλοπές. Όπως αναφέρεται στο Documento και σε αρκετά ακόμα πολιτικά sites, το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Θόδωρο Καρυπίδη και το σύστημα με το λογισμικό «Predator» κατέγραψε συνομιλίες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

  Η σχετική αποκάλυψη ταρακούνησε από… χθες τον κόσμο του ποδοσφαίρου και πλέον επιβεβαιώνεται ότι ο πρόεδρος ΠΑΕ από την Βόρεια Ελλάδα που μπήκε στο στόχαστρο ήταν τελικά ο ισχυρός άνδρας του Άρη

  Όπως αναφέρεται, ο Καρυπίδης ήταν μόνο ένα «σκαλοπάτι» για να παρακολουθείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν και ο πραγματικός «στόχος». Οι δύο άνδρες βρίσκονται άλλωστε σε συνεχή επαφή και έχουν στενή σχέση, ενώ η ίδια διαδικασία έγινε και στον Γιάννη Κουρτάκη.

  Σύμφωνα με το Documento, ο ίδιος ο Καρυπίδης επιβεβαιώνει όσα έγιναν, αφού στο κινητό του υπήρχε το link που παρέπεμπε στο «edolio5», ενώ αναμένονται άμεσα νέες αποκαλύψεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. 

  Πηγή: SDNA.gr