Το μήνυμα του Ντόκεν για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη! (pic)

  Ο εμβληματικός οπαδός του Παναθηναϊκού, Ντόκεν, πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα μέσω Instagram.

  Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στην συγκεκριμένη δημοσίευση:

  «Συγχαρητήρια που επιτέλους σαν Παναθηναϊκός πήρε μία σωστή απόφαση να μην κατέβει. Αν κατέβαινε θα έδινε το συμπέρασμα ότι Ολυμπιακός κάνει ότι θέλει και θα πλήγωνε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Γιατί θα δίναμε το συμπέρασμα ότι φοβόμαστε ένα παράγοντα που έχει διαλύσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός σήμερα απέδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν έχει κοντά του όλον τον αγνό κόσμο και πάνω από όλα τη θύρα 13 που πάντα θα είναι στο πλευρό του σε κάθε δυσκολία. Δεν περίμενα παράγοντες του Ολυμπιακού να μη δώσουν σημασία στην ανθρώπινη ζωή. Να μας εξηγήσουν ποιος γιατρός ήταν αυτός που έβαλαν να κρίνει την υγεία ενός ποδοσφαιριστή μας. Συγνώμη για τη φράση μου αλλά τόσο βλάκες και ηλίθιοι δεν είμαστε όλοι ξέρουν τι έχει συμβεί. Επίσης να μας πουν γιατί δεν ασχολήθηκαν με το ποιος πέταξε το δυναμίτη.

  Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το φύλλο αγώνα που έγραψε ο διαιτητής (pic)

  Οι κάμερες του γηπέδου που είναι… Επίσης να μας πουν αν γινόντουσαν αυτά στη Λεωφόρο τι θα γινόταν… Θέλω να πω ότι εάν ο Παναθηναϊκός δεχθεί πόλεμο και αδικηθεί η τιμωρηθεί ή οτιδήποτε γίνει εναντίον του καλό όλο τον αγνό κόσμο του Παναθηναϊκού πάντα με ειρηνική συμπεριφορά ενωμένοι σαν μία γροθιά και τη θύρα 13 να βγούμε όλοι στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε για όλα αυτά που γίνονται τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέρμα η ανοχή. Τέρμα η διαπλοκή τέρμα η αδικία τέρμα η κρατική κάλυψη σε παράγοντες και σωματεία που έχουν διαλύσει και αδικήσει ομάδες και πάνω από όλα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε περήφανοι παναθηναϊκοί αγαπάμε το ποδόσφαιρο και πάνω από όλα δεν θέλουμε να χάνονται ζωές άδικα για τα χρώματα φανέλας με διαφορετικό χρώμα. Προσωπικά σέβομαι κάθε οπαδό που αγαπάει και έχει τρέλα Αγνή για την ομάδα του.

  Η θύρα 13 είναι η ζωή μου και αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία. Ήρθε η ώρα ο κάθε Παναθηναϊκός να βγει στους δρόμους ειρηνικά αν αδικηθούμε. Είμαι περήφανος για τη νέα γενιά στη θύρα 13 πάντα θα είμαι δίπλα να τη στηρίζω και να λέω τη γνώμη μου αγνά χωρίς κανένα συμφέρον. Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε όλοι το πόλεμο που δέχεται ο Παναθηναϊκός. Η θύρα 13 θα προστατεύει πάντα το δίκιο και τον Παναθηναϊκό. Όλοι ενωμένοι. Ένα ευχαριστώ σε κάθε οπαδό μας που βάζει ένα λιθαράκι για το καλό της ομάδας».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια