Το μήνυμα του ερασιτέχνη για τις εγγραφές μελών! (pic)

  Μια ιδιαίτερη και συνάμα ξεχωριστή ανάρτηση έκανε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για να παρακινήσει τον κόσμο της ομάδας να εγγραφεί στον σύλλογο.

  Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον ερασιτέχνη τα οικονομικά δεδομένα στον σύλλογο άλλαξαν. Το μεγάλο πορτοφόλι που σχεδόν μηδένισε τα χρέη και επανέφερε όλα τα τμήματα σε πορεία πρωταθλητισμού πλέον δεν υπάρχει. Για αυτό και ενόψει της νέας σεζόν η συνεισφορά του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

  Με αυτό το σκεπτικό ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε ακόμα μια δημοσίευση με σκοπό να παρακινήσει τους φιλάθλους να γίνουν μέλη. Μάλιστα δημοσίευσε λόγια του αείμνηστου Απόστολου Νικολαΐδη από την ομιλία του το 1978, όταν και ο σύλλογος έκλεισε 70 χρόνια.

  Παρακάτω η εν λόγω δημοσίευση:

  «Χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες, ανυποχώρητοι αγώνες, μεγάλος και συνεχής ενθουσιασμός, ακάματοι μόχθοι, ασίγαστο πάθος…

  Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »