Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου πριν από το Game 2

Coach in a gray shirt stands among basketball players during a timeout, looking toward the camera.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του Game 2 με τη Βαλένθια, με μία φράση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Λίγες ώρες πριν από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Βαλένθια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα, μέσα από μία ανάρτηση που προκάλεσε συζήτηση. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε φωτογραφίες από το Game 1 και τις συνόδευσε με ένα μήνυμα που, αν και λιτό, κρύβει αρκετές αναγνώσεις.

«Η άνοιξη ήταν πάντα η εποχή που δεν γούσταρα ποτέ και ειδικότερα ο Μάιος ο μήνας που σιχαινόμουν. Κόντρα στο Μάιο και όπου βγει…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Διαμαντίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό – Θα αποκλειστεί ο Ολυμπιακός»

Η συγκεκριμένη φράση μόνο τυχαία δεν μοιάζει, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τη χρονική στιγμή. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, με τη σειρά των playoffs σε εξέλιξη και το βλέμμα στραμμένο στο Final Four της Αθήνας.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Ο Μάιος, άλλωστε, είναι ο μήνας που θα κρίνει τα πάντα στη EuroLeague. Εκεί όπου θα φανεί αν το «τριφύλλι» μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό του.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρίας στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.