Το μήνυμα αποθέωσης του Τζέιμς για τον Ζάγκαρς (pic)

    Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, με μήνυμά του στον twitter αποθέωσε τον νεαρό γκαρντ της Λετονίας για τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο.

    Ο νεαρός Λετονός γκαρντ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η Λετονία να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει μέχρι τους «8» του τουρνουά.

    Η προηγούμενη σελίδα του Prasinoforos.gr στο Facebook έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης από χάκερ. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

    Εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του δήλωσε και ο Μάικ Τζέιμς, με τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνει μέσω του twitter.

    Ευρωλίγκα: Ο… ασταμάτητος Μπατίστ! (vid)

    Το 55 παίζει μπάσκετ”, έγραψε ο βραχύσωμος γκαρντ της Μονακό στο Twitter, βλέποντας τη μάχη της Λετονίας με τη Γερμανία.

    Δείτε το μήνυμά του:

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια