Το «όχι» του Παππά και η δυσαρέσκεια του Γιαννακόπουλου!

  Αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά σε πρόταση του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να προκαλεί τον εκνευρισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

  Ο Νίκος Παππάς απάντησε αρνητικά όχι σε μία, αλλά σε δύο προτάσεις που του έκαναν οι πράσινοι και η υπόθεση του φαίνεται πως… τραβάει αρκετά.

  Η πλευρά της ΚΑΕ υποστηρίζει πως ο Νίκος Παππάς αποτελούσε προτεραιότητα για ανανέωση μετά τον Νικ Καλάθη, για την θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ. Η πρόταση που έγινε στον παίκτη ήταν για τετραετές συμβόλαιο (1+1+1+1 με οψιόν του συλλόγου), στο οποίο συμπεριλαμβάνεται αύξηση αποδοχών κάθε καλοκαίρι.

  Η πλευρά του Νίκου Παππά όμως αρνήθηκε και έτσι οι πράσινοι ήρθαν με μια νέα πρόταση, η οποία ήταν κλειστό διετές συμβόλαιο ύψους 1,3 εκ. ευρώ (600 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο και 700 χιλιάδες τον δεύτερο). Ο ίδιος όμως απάντησε αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση.

  Η εξέλιξη στην υπόθεση του Νίκου Παππά έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό και κυρίως στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τον έχει στηρίξει αρκετές φορές. Επιπλέον, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καλείται να βρει νέες λύσεις για να καλύψουν την θέση του.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »