Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναθλητικό

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθλητικό στον 2ο ημιτελικό του 36ου Πανελληνίου Κορασίδων, γνωρίζοντας την ήττα με 75-51.
Οι παίκτριες του κόουτς Μαντζιώρη βρέθηκαν από το πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με τον Παναθλητικό να χτίζει σταδιακά διαφορά και να προηγείται με 22-13. Ο Παναθλητικός συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, χτίζοντας σταθερά διαφορά ασφαλείας. Η Καβελίδη σκόραρε και έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά πάνω από τους 10 πόντους (24-13, 12΄), με την Κυναμέα λίγο αργότερα να διαμορφώνει το 31-16. Ο κόουτς Μαντζιώρης κάλεσε τις παίκτριές του στον πάγκο για οδηγίες, ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις τυπικά γηπεδούχες να προηγούνται 38-24.
Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά σταδιακά ανέβηκε για να φτάσει τους 20 πόντους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και σφράγισε την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 75-51
Παναθηναικός (Μαντζιώρης): Σεφερλή 2,Μηλιτσοπούλου 16, Χολογκίτα 2, Ράλλη 11 (3), Μπερμπεράι 4, Ξύδα 2, Παπαευθυμίου 16 (4), Μουστάκη , Λιανού
Δηλώσεις:
Μιχαήλ Μαντζιώρης (προπονητής Παναθηναϊκού):: «Νομίζω το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ποια ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα. Δικαίως ο Παναθλητικός πηγαίνει στον τελικό και εμείς στον μικρό τελικό. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει να μένεις σε δικαιολογίες.Με αυτές που ήταν διαθέσιμες θα έπρεπε να ανταποκριθούμε καλύτερα, δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε.»
Ζωή Τοπιτζή (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Ήταν δύσκολο για εμένα να το αντιμετωπίσω. Συγχαρητήρια στον Παναθλητικό, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δυστυχώς έτσι είναι το μπάσκετ, είναι δίκαιο άθλημα, παίξαμε χειρότερα και αξίζαμε να ηττηθούμε. Προχωράμε, έχουμε έναν μικρό τελικό να παίξουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμες.»
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…