Το παλεύει για Ρόχας ο Παναθηναϊκός!

  Το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από την παραχώρηση του Γκαμπριέλ Ρόχας στον Παναθηναϊκό προσπαθεί να αποκομίσει η Σαν Λορέντσο.

  Ο εκπρόσωπος του παίκτη μετέφερε στους ανθρώπους του αργεντίνικου συλλόγου την πρόταση του Παναθηναϊκού που δίνει ένα μικρό ποσό και ποσοστό μεταπώλησης, η οποία όμως σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτή.

  Παρά ταύτα υπάρχει κοινή επιθυμία για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και γι’ αυτό οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν. Ο Ρόχας εξάλλου δεν υπολογίζεται καθόλου από τη Σαν Λορέντσο και μένει να φανεί με ποιον τρόπο και… για ποιον προορισμό θα αποχωρήσει.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »