Το Πήλιο, το εξωτερικό και η… εναλλακτική για την προετοιμασία

  Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αποφασίσει ο Παναθηναϊκός που θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

  Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, για το φετινό πρωτάθλημα, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έπειτα, οι παίχτες θα έχουν ένα διάστημα περίπου δυο εβδομάδων ξεκούρασης, για να πιάσουν και πάλι δουλειά από 6 Αυγούστου.

  Μέσα, λοιπόν, στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο αναφορικά με το που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού προκρίνουν δυο επιλογές έχοντας και μια εναλλακτική. Αρχικά, όσο αναφορά την προετοιμασία εντός των συνόρων το Πήλιο είναι επικρατέστερος προορισμός. Όσο αναφορά το εξωτερικό οι χώρες που προκρίνονται είναι η Πολωνία και η Αυστρία. Όλα αυτά βέβαια θα εξαρτηθούν και με το πως θα εξελιχθεί η πανδημία.

  Τώρα, σε περίπτωση που υπάρξει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην χώρας μας, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να γίνει η προετοιμασία στο Κωροπί και οι παίχτες μαζί με το προπονητικό stuff να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο λίγο έξω από την Αττική. Επαναλαμβάνω αυτή η επιλογή θα προκριθεί σε περίπτωση που δυο άλλες δεν μπορούν, λόγω των συνθηκών, να προχωρήσουν.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »