• Friday, August 23, 2019

Το πλάνο της επόμενης μέρας του Γιαννακόπουλου

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αναλάβει ορισμένα θέματα προσωπικά.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς που ήρθε στην ομάδα ως ο νέος προπονητής ξεκίνησε έναν σχεδιασμό με σκοπό να αφήσει πίσω του τα κακώς κείμενα της περασμένης περιόδου και να επανέλθει δυναμικά. Οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι από την αρχή, νταμπλ στην Ελλάδα και κατάκτηση της Euroleague. Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά του σχεδιασμού στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και να τον εμπιστευτεί σε ότι του πει ο Σέρβος τεχνικός.

Οι παίχτες που ήρθαν όμως, όπως φαίνεται δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα η ομάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η μια ήττα να διαδέχεται την άλλη. Το κακό ήταν ότι δεν μιλούσαμε για μια αγωνιστική κρίση αλλά για παθογένεια που πήγαζε από το ίδιο το ρόστερ που ήταν ελλείπεις. Αρχικά οι ήττες στην Euroleague ήταν αυτές που άρχιζαν και γέμιζαν το ποτήρι κι έπειτα η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ουσιαστικά το ξεχείλισε.

Πλέον ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μην χαθεί τελείως η χρονιά αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και στην ουσία να βγει μπροστά. Ο Έλληνας επιχειρηματίας που έχει τον πρώτο λόγο στην ΚΑΕ έχει οργανώσει ένα πλάνο στο μυαλό του και αυτό θα τηρηθεί κατά γράμμα για το καλό της ομάδας. Αρχικά η διοίκηση του συλλόγου στηρίζει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ παράλληλα πέραν της άμεσης ενίσχυσης που θα υπάρξει, η ομάδα θα παραμείνει προς το παρών ως έχει. Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αποχώρηση.

Στηρίζει τον Σαλέ αλλά…

21-10-59-image-70

Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή να στηρίζεται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έτσι είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως είναι πολύ πιθανό ή και ακόμα σχεδόν σίγουρο το γεγονός ότι αν βρεθεί στο καναβάτσο και πάλι το τριφύλλι στο ματς με την Νταρουσάφακα την Παρασκευή να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας ο Σαλέ. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι δύο άνδρες (Γιαννακόπουλος-Τζόρτζεβιτς) είχαν συνάντηση χθες (26/1) και συζήτησαν για το χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο του συλλόγου βάζοντας και τα υπάρχοντα προβλήματα ως κύριο θέμα της κουβέντας τους.

Δεν φεύγει κανείς… από τώρα

Screenshot_2

Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέρει πως θα ήταν παράλογο να αλλάξει το ρόστερ της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αλλάξει ξένους ή ξένο αυτή τη στιγμή και παράλληλα δεν έχει το δικαίωμα να γεμίσει τώρα τη θέση ξένου που παραμένει κενή. Όλες αυτές τις αλλαγές οι «πράσινοι» θα έχουν το δικαίωμα να τις κάνουν μετά το τέλος του πρώτου γύρου της Euroleague.

Αυτό σημαίνει ότι η ακριβής ημερομηνία αλλαγών αρχίζει από τις 12 Φεβρουαρίου όπου και έχουμε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στις 25/2 όπου και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, ο σύλλογος θα παρουσιαστεί με αλλαγές. Ως τότε όμως το ρόστερ της ομάδας θα παραμείνει ως έχει, καθώς ο σύλλογος διεκδικεί την πρόκρισή του στο Final Four και έχει ανάγκη όλο το έμψυχο δυναμικό του.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.