Το πλάνο του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ

Ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο σκοπεύει να κάνει το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ήδη έχει ενδιαφερθεί μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την αρχή ξεκαθάρισε την θέληση του να μεταφερθούν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει καταστρώσει το δικό του πλάνο για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος είναι, ο χώρος να μετατραπεί σε έναν καθαρό αγωνιστικό χώρος. Πώς θα γίνει αυτό; Με την αφαίρεση του στίβου, αλλά και την «βύθιση» του γηπέδου. Μάλιστα, ήδη μεγάλη εταιρεία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.