Ανακοίνωση Prasinoforos.gr

  «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε επίσημα πως μια εκ των μεγαλύτερων σελίδων που αφορούν τον Παναθηναϊκό, η σελίδα του Facebook «GATE13-1966 OFFICIAL» αποτελεί πλέον μέρος του Prasinoforos.gr.

  Φυσικά, από εδώ και στο εξής θα ενημερώνεστε και μέσο της εν λόγω σελίδας για όλα τα νέα του Παναθηναϊκού, μέσω του σάιτ μας, όπως ενημερώνεστε και στην Official σελίδα μας στο Facebook «Prasinoforos.gr». Φυσικά αυτό, όπως πάντα θα γίνεται έγκυρα και έγκαιρα

  Σκοπός μας είναι, μέσω του Facebook, να αλλάξει και η ονομασία της σελίδας ώστε να είναι ξεκάθαρος στο κοινό ο σκοπός λειτουργίας της»!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »