Το Prasinoforos.gr στην επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού (Vid)

    Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ ανδρών. Ο Αλέξανδρος Φιλιππούσης και ο Νίκος Γιανναράς βρέθηκαν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το Prasinoforos.gr στην προπόνηση και συνομίλησαν με τα μέλη της ομάδας μέσα σε καλή διάθεση, πειράγματα και πολλά πολλά χαμόγελα!

    Η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, διάθεση και αποφασιστικότητα και επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από την αναγκαστική διακοπή, αναμένοντας τις αποφάσεις της πολιτείας για την επανεκκίνηση των διοργανώσεων. Στόχος είναι να επιστρέψει στην εξαιρετική εικόνα που έδειξε στην αρχή της σεζόν και να κατακτήσει τους φετινούς της στόχους, συνεχίζοντας την επιτυχημένη περυσινή πορεία. Το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας είναι η ατμόσφαιρα του οικογενειακού κλίματος, που τη βοηθάει να ξεπερνά δύσκολες καταστάσεις και να προοδεύει.

    Στο βίντεο εμφανίζονται: Ο Γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο και πανταχού παρών Σωτήρης Νίκας, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Ρουλης Αγραπιδακης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο βοηθός προπονητή και προπονητής των Πρωταθλητών εφήβων του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μαρκάκης, ο εμβληματικός αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων, ο Γιώργος Στεφάνου, ο Axel Jacobsen, o Lucas Rangel, o Vojin Cacic, o Αλέξανδρος Ράπτης, ο Βασίλης Μουχλιας, ο Φάνης Ρουσόπουλος, ο Σπύρος Μπαρμπουνης, ο Άγγελος Μάρκου και ο Βασίλης Σερεμέτης.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.