Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού!

  Γνωστό έκανε το πρόγραμμα προετοιμασίας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς επίσης και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι πράσινοι στην Ολλανδία.

  Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Δώνη στην ομάδα, γνωστοποίησε και το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν οι πράσινοι στην Ολλανδία, καθώς επίσης και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν.

  Η ομάδα θα μείνει στο Γκίλτσε του Τίλμπουργκ από τις 16 ως τις 31 Ιουλίου. Οι πράσινοι θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια με τις Άλκμααρ (18/7), Άντβερπ (22/7), Ντεν Χαάγκ (28/7) και άλλο ένα στις 25 Ιουλίου, που ο αντίπαλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »