Το… SMS για Μπρινιόλι και η εισήγηση του Γιοβάνοβιτς!

  Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα μπει σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και αναμένει μόνο το… κάλεσμα μετά την εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

  Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία και το επόμενο καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιό του. Επομένως, από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί εν όψει της επόμενης σεζόν.

  Για τον λόγο αυτό, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να αρχίσουν συζητήσεις με την πλευρά του Ιταλού γκολκίπερ, καθώς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εισηγήθηκε την ανανέωσή του.

  Παναθηναϊκός: Τρεις μεσοεπιθετικοί στον «αέρα» και… επιμονή για Ντομίνγκεζ!

  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Τονίζεται πως πριν την πρόσληψη του Παπαδημητρίου, η πλευρά του Μπρινιόλι είχε μερικές επαφές με διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού σε μία ανταλλαγή απόψεων.

  Τότε, η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς παρατηρήθηκε διάσταση στο οικονομικό, αλλά τώρα θα αρχίσουν όλα από την αρχή. Με το τρέχον του συμβόλαιο, ο Μπρινιόλι λαμβάνει 300.000 ευρώ και η νέα πρόταση μπορεί να αγγίξει τον διπλασιασμό.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια