Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Αντριάνας Μαραγκού στον Δ. Γιαννακόπουλο!

Η σύζυγος του Σπύρου Μαραγκού, Αντριάνα, με ένα συγκινητικό της μήνυμα στα social media ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις ελπίδες που δίνει στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

Ο Σπύρος Μαραγκός ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς αντιμετωπίζει μία σπάνια νόσο. Αυτή ήταν άλλωστε μία αποκάλυψη που είχε κάνει προ κάποιων μηνών, ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Στην μάχη του αυτή, ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας να δώσει σημαντικές ελπίδες η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ, που ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, η ΒΙΑΝΕΞ έφτασε σε συμφωνία με την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα φάρμακο που βρίσκεται σε έλλειψη σε ολόκληρο τον πλανήτη και άρα δεν είχε μέχρι σήμερα βρεθεί λύση για να φτάσουν στην Ελλάδα επαρκείς ποσότητες.

Έτσι, η σύζυγος του Σπύρου Μαραγκού, Αντριάνα θέλησε μέσω μίας ανάρτησης να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τις ελπίδες που προσφέρει μέσω αυτής της συμφωνίας στον πρώην παίκτη των πράσινων, προκειμένου να βγει νικητής από τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρει «Τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ😀❣️

Είναι αυτά που ψάχναμε πριν μερικούς μήνες για το Σπύρο μου, και μας βοήθησε…

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο λόγω του CODIV-19, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες για την κάλυψη των εθνικών μας αναγκών».

Πηγή: SDNA.gr