«Το τηλεφώνημα του Καρυπίδη στον Εμμανουηλίδη»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, είχε σήμερα επικοινωνία με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη του Παναθηναϊκού. Τι αναφέρει η ΠΑΕ Άρης για τη συνομιλία τους…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης, επικοινώνησε σήμερα με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρίνων, υποστήριξε στην πλευρά του νεαρού επιθετικού πως επειδή και ο ίδιος έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 19 ετών, ξέρει καλά τι σημαίνει η απώλεια του γονιού. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, επίσης φέρεται να είπε προς την πλευρά του Έλληνα άσου πως στις προθέσεις του ήταν να τον συναντήσει και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο η ένταση του αγώνα δεν του το επέτρεψε. 

Καταλήγοντας, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ενημέρωσή της τόνιζε πως ο Καρυπίδης έχει αποδείξει πως δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές και πως αν ποτέ λάμβανε χώρα τέτοιο περιστατικό στο γήπεδο της ομάδας θα λάμβανε ο ίδιος μέτρα.

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.