Το «τρένο»… πέρασε και από τα Γιάννινα!

  Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος του ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε εύκολα της τοπικής ομάδας με 65-88. Έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, εκπληκτική εμφάνιση από την Τάνσταλ που έκανε νταμπλ – νταμπλ. Κοντά στο τριπλ – νταμπλ η Σαμάνθα Μακέι!

  1ο ημίχρονο:

  Νωθρό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα με την τοπική ομάδα να παίρνει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Μάλιστα ο ΠΑΣ κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με πέντε πόντους (20-15) κόντρα στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού.

  Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα δεδομένα άλλαξαν, οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη ανέβασαν ρυθμούς και εξασφάλισαν διαφορά επτά πόντων. Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 34-41.

  2ο ημίχρονο:

  Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο με σκοπό να τελειώσει την αναμέτρηση. Η διαφορά έφτασε σε υψηλά επίπεδα και ουσιαστικά το «τριφύλλι» κλείδωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε τις «πράσινες» μπροστά με δεκαεννέα πόντους (48-67).

  Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη εξασφαλίσει την επικράτηση του απέναντι στον ΠΑΣ. Τελικά το «τριφύλλι» νίκησε με 65-88 τον ΠΑΣ και πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη του πρωτάθλημα.

  Τα δεκάλεπτα: 20-15, 34-41, 48-67, 65-88

  Τα στατιστικά:

  ΠΑΣ Γιάννινα
  Παναθηναϊκός