Το Τριφύλλι στον 3ο ποδηλατικό γύρο στην Καλαμάτα

Το σωματείο του “Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής” Καλαμάτας, διοργάνωσε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου για 3η συνεχόμενη χρονιά, τον 3ο ποδηλατικό γύρο.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. είχε δυναμική παρουσία με την συμμετοχή της Κάλλιας Πολυχρονοπούλου στην κατηγορία των Γυναικών και την πρώτη της συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας μας, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Ο νεαρός Παίδας, Σπύρος Ντόκος, έπειτα από ένα πεντάωρο ταξίδι (Άμφισσα-Καλαμάτα) κέρδισε τον αγώνα, εξασφαλίζοντας διαφορά λίγο πριν τον τερματισμό, με ένα εντυπωσιακά δυνατό σπριντ και αναδείχτηκε δεύτερος στη γενική κατάταξη.

Στην ίδια κατηγορία, ο Μαρτίνος Μούτσιος στάθηκε άτυχος, όταν από τον 1ο κιόλας γύρο έπαθε λάστιχο, κάτι που επαναλήφθηκε και με τον νέο τροχό. Ωστόσο, χωρίς να τα παρατήσει,  άλλαξε και πάλι τροχό και τερμάτισε στην 28η θέση.

Αξιόλογη  η παρουσία του Τριφυλλιού και στην κατηγορία Ελίτ Αντρών με τους δύο νεαρούς, Τάσο Κουμπέτσο και Παναγιώτη Χριστόπουλο-επίσης στον πρώτο τους αγώνα με το Τριφύλλι να τερματίζουν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα στους Νέους Άντρες.

Την πρώτη του συμμετοχή στους Άνδρες πραγματοποίησε το μέλος μας από τα Γιάννενα, Μιχάλης Καρατζένης,  ο οποίος τερμάτισε στην 34η θέση. Ο Μάνος Ντεγιάννης έχοντας ήδη λάβει μέρος σε αγώνα ΜΤΒ το Σάββατο, όπου είχε μια δυνατή πτώση, τερμάτισε στην 35η θέση. Ο Λουκάς Σκρέκης στην 39η, ο Βασίλης Οικονομίδης στην 40η,ο Νικηφόρος Κουρής στην 41η και ο Ματτίας Κρίππελ λόγω τεχνικού προβλήματος, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

 

8-3

 

 

8-37

 

 

8-33

 

 

8-35

 

 

8-36

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.