Το τρίπτυχο που μεγάλωσε γενιές ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

  Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και εμείς χαιρόμαστε δίπλα γιατί βλέπουμε αυτό που μας μεγάλωσε να επιστρέφει.

  Γράφει ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον Παναθηναϊκό, δε μπορώ να κρύψω ότι ήμουν πιο πολύ ποδοσφαιρικός, χωρίς ωστόσο να μην βλέπω και την μπασκετική ομάδα που έχει γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες στην «πράσινη» ιστορία.

  Παναθηναϊκός: Πρώην «πράσινος» έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι της Δευτέρας! (pic)

  Η ομάδα με τα 6 Ευρωπαϊκά τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από «40 κύματα» είτε για αγωνιστικούς είτε διοικητικούς λόγους, για τους οποίους έχουν καταναλωθεί τόνοι μελανιού και δεν είναι η ώρα να συζητηθούν.

  Στις γραμμές αυτές θέλω να μιλήσω για κάτι που είχαν μαράζι όσοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό να δει να επιστρέφει:

  Το τρίπτυχο ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΟΜΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ!

  Αυτό το επιτυχημένο τρίπτυχο το οποίο επιζητούσε να επαναφέρει από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μπορώ να πω και μετά τα χθεσινά με σιγουρια πλέον, ότι επέστρεψε.

  Πάμε να τα αναλύσουμε ένα-ένα μαζί:

  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Απο την ημέρα που ανέλαβε η οικογένεια Γιαννακόπουλου ουδέποτε κανεις δεν αμφισβήτησε την κυριαρχία του Παναθηναϊκού. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οι αποφάσεις του νεότερου Γιαννακόπουλου έφεραν τον Παναθηναϊκό σε μονοπάτια άγνωστα για την αγωνιστική και διοικητική εικόνα που είχαμε σχηματίσει.

  Ωστόσο, αυτά δείχνουν να είναι παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν ιδιοκτήτη πλέον σοβαρό, με μετρημένες κινήσεις, που ήρθε για να κανει ξανά το Σύλλογο Παντοκράτορα. Διοικητικά είναι παρών, αγωνιστικά έχει «ρίξει» χρήμα στην αγορά, ενώ χαλάρωσε τους τόνους με τον κόσμο της ομάδας και σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις του, «πρασίνου» – επιτέλους ΟΑΚΑ κάνει την εμπειρία στο γήπεδο να ξεπερνάει τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

  ΟΜΑΔΑ

  Στα αγωνιστικά, αν ανατρέξουμε πίσω μερικούς μήνες θα θυμηθούμε ένα σύνολο και έναν προπονητή που σε άλλες εποχές δεν θα καθόταν ούτε για να δουν προπόνηση της ομάδας.

  Πλέον και αυτό άλλαξε. Ήρθε ένας προπονητής με «τσαγανό» και πείσμα να κατακτήσει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό έχοντας στη διάθεση του παίκτες εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας που δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως κάνενας αντίπαλος δε θα «περάσει» από το ΟΑΚΑ.

  -Highlights match-

  ΚΟΣΜΟΣ

  Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανέκαθεν λάτρευε να αγαπά το μπάσκετ και να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Οι διαμάχες των οργανωμένων και η άσχημη αγωνιστική εικόνα έδιωξαν τον κόσμο από το γήπεδο, ο οποίος ωστόσο επέστρεψε.

  Η αλλαγή στάσης του προέδρου, η αγωνιστική εικονα της ομάδας που θυμίζει εποχές από το ένδοξο παρελθόν και το ΟΑΚΑ που είναι ένα στολίδι, φέρνουν σιγά σιγά το ένα Sold out πίσω από το άλλο.

  Ένας φίλαθλος κόσμος ο οποίος έρχεται σε ένα γήπεδο για να ζήσει μια μοναδική εμπειρία με δεκάδες δραστηριότητες, κάτι που πιστώνεται προσωπικά ο κ. Γιαννακόπουλος και ζηλεύουν ομάδες μέχρι και από το NBA!. Μια ΘΥΡΑ 13, βγάλμενη από τα… παλιά που με το παλμό και τη φωνή της boostάρει, ας μου επιτραπεί η έκφραση, την ομάδα αλλά και «τρομοκρατεί» τον αντίπαλο πριν καλά καλά πατήσει στο παρκέ.

  Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν ανάψει τη σπίθα, η οποία σιγά-σιγά γίνεται λάβα από ένα ηφαίστειο που για μια δεκαετία ήταν «κοιμωμένο» αλλά τώρα ξυπνά και θα καίει τους αντιπάλους του πάντα με το επιτυχημένο τρίπτυχο που μάθαμε να κερδίζει τα πάντα εντός και εκτός συνόρων!

  ΥΓ:ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ…;

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια