Το χρέος και το μπάτζετ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν

  Όλα τα δεδομένα σχετικά με το μπάτζετ αλλά και τα επίπεδα που μπορεί να φτάσει το χρέος του Παναθηναϊκού με βάση τους υπολογισμούς.

  Οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου κάνουν υπολογισμούς προκειμένου να γίνει γνωστό σε πρώτη φάση το χρέος και το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, καθώς και οι επιπτώσεις που θα έχει για τον Παναθηναϊκό η αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω κορωνοϊού.

  Σύμφωνα με την Livesport, οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ θεωρούν πως προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει το χρέος του συλλόγου απ’ τα 16 εκατομμύρια ευρώ που προβλεπόταν στην αρχή.

  Παράλληλα, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού θα είναι σίγουρα μικρότερο από τα 7 εκατομμύρια ευρώ που είχε προβλεφθεί πριν την έλευση του κορωνοϊού. Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου υπήρχε η πρόθεση να γίνει η υπέρβαση αλλά τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν τα σχέδια του συλλόγου.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »