Το χρέος της Φενέρ που γιγαντώθηκε και το Fake story με Φριντέτ

  H Φενέρμπαχτσε που ξέραμε δεν θα υπάρχει πια, οι εξελίξεις που έρχονται με Ζοτς – Σλούκα και η είδηση που ανακάλυψαν κάποιοι με Φριντέτ.

  Όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στον προγραμματισμό όλων των ομάδων και βλέπετε από τις αντιδράσεις των κορυφαίων συλλόγων ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια. Αυτό δεν είναι ένα απλό μότο που χρησιμοποιούν οι ομάδες, αλλά μία σκληρή πραγματικότητα. Δεν θα υπάρχει ομάδα με μπάτζετ 40 εκατομμυρίων στην Ευρωλίγκα, γι’ αυτό και η αγορά είναι ήδη στεγνή.

  * Μετά τις 24 Μαΐου, όταν ανακοινωθεί κι επίσημα η διακοπή της Ευρωλίγκας, θα σκάσουν σωρηδόν και οι μπόμπες και τα λουκέτα, οι καταστροφικές συνέπειες που θα προκαλέσουν στις ομάδες οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

  * Λουκέτα είπαμε; Άντε, λοιπόν, για να μην περιμένουμε τις 24/5 να σας ανακοινώσουμε ποια θα είναι η πρώτη ομάδα για την οποία πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Φενέρμπαχτσε! Η τουρκική ομάδα επιστρέφει εκεί που ανήκει. Εκεί που ήταν πριν φτάσει ο Ομπράντοβιτς στην Πόλη. Θα είναι μία ομάδα της Ευρωλίγκας που όταν πηγαίνει Final 4 θα βουτάνε στο Βόσπορο οι οπαδοί της για να πανηγυρίσουν.

  * Η φούσκα έσκασε και το χρέος του συλλόγου έχει γιγαντωθεί τόσο πολύ που δεν μπορεί πλέον να αντέξει μπάτζετ άνω των 30 εκατομμυρίων. Επτά χρόνια άλλωστε ήταν πολλά κι αποτελούν υπέρβαση για το επίπεδό της. Η υποτίμηση της τουρκικής λίρας είναι μία δεύτερη αιτία της κατακόρυφης μείωσης του μπάτζετ που θα έχει την επόμενη σεζόν, αλλά η είδηση σήμερα είναι άλλη. 

  * Πρωτομαγιά σήμερα, σωστά; Ωραία λοιπόν. Συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες όπου οι παίκτες της Φενέρ παραμένουν απλήρωτοι. Στις 30/12 έλαβαν τα τελευταία χρήματα. Εντάξει, δεν θα πεινάσουν, λογικά θα έχουν να ζήσουν, αλλά το ταμείον είναι μείον. Δεν έγινε μείον λόγω του κορωνοϊού. Όταν στις 15 Μαρτίου σταματήσαν κι από το πρωτάθλημα Τουρκίας είχαν ήδη συμπληρώσει δύο μήνες και 15 μέρες μέσα. Και σε άλλες ομάδες έχει παρουσιαστεί αυτό το φαινόμενο, να έχουν μείνει πίσω στις πληρωμές, όμως τέσσερις γεμάτους μήνες δεν έχει ξαναγίνει στην Φενέρ. Η ανησυχία τους είναι τόσο έκδηλη, ώστε απευθύνθηκαν στην ELPA για να δουν πώς θα λυθεί το πρόβλημα. Ξέρετε ποιος είναι πρόεδρος στην ELPA; Ο Τζίτζι Ντατόμε. Άρα ούτε επίσημο γράμμα δεν χρειαζόταν να στείλουν. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση πάντως. 

  * Τι σημαίνει αυτό για την επόμενη μέρα; Πρώτον, ότι αν μέσα στον μήνα δεν υπάρξουν καταβολές οφειλομένων, θα σκάσουν προσφυγές. Δεύτερον, το να παραμείνει ο Ομπράντοβιτς σε μία τέτοια κατάσταση, δηλαδή χωρίς τις απαιτούμενες επαγγελματικές συνθήκες τις οποίες δικαίως ζητά, είναι στα όρια του απίθανου. Τρίτον, αντιλαμβάνεστε πώς λειτουργεί το καθεστώς στην Τουρκία, όταν για ομάδα με το κύρος της Φενέρμπαχτσε δεν έχει γραφτεί το παραμικρό από τις αθλητικές εφημερίδες και τα σάιτ της χώρας. Και τέταρτον, Σλούκας γιοκ! Αυτό δεν θέλει επεξήγηση φανταζόμαστε, έτσι; Τώρα τα περι συμβολαίου για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ωραία για το θεαθήναι. Όταν δεν τηρούνται οι υποχρεώσεις μίας ομάδας, όταν το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, όταν ο Ομπράντοβιτς είναι με την βαλίτσα στο χέρι, για ποια συμβόλαια να συζητάμε;

  * Λέμε βέβαια για τα τουρκικά media, που γράφουν καθημερινά φανταστικές ιστορίες και αποκρύπτουν τα πραγματικά γεγονότα, αλλά μήπως κι εμείς πάμε πίσω; Εδώ ο άλλος πήγε κι έβαλε σε σάιτ ότι ο Γιαννακόπουλος έβρισε τον Φριντέτ σε insta story. Σιγά τώρα μην καθόμαστε να ψάξουμε αν είναι αλήθεια. Το έφτιαξε ένας φωτοσοπάς, το μοίρασε σε 5-10 φίλους του, το έχαψαν οι μπούφοι… 

  Πηγή SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »