Τομαράς: «Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης γιγάντωσε τον Ολυμπιακό»

  Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Τομαράς, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «soccerplus.gr» ανέφερε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης γιγάντωσε τον Ολυμπιακό.

  Αναλυτικά:

  «Ο Παναθηναϊκός ήταν στα κέντρα αποφάσεων. Δεν είχε αδικίες, δεν τόλμησε κανένας να τον αδικήσει από πλευράς διαιτησίας. Καθώς όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός και αν δεν έχει πάθει πράγματα από την διαιτησία. Ακόμα και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό πάλι τον “σφάξανε”. Την διετία όμως εκείνη δεν τον «έσφαξε» κανένας γιατί ήτανε μέσα στις αποφάσεις. Δεν ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά τουλάχιστον δεν αδικήθηκε. Όμως την άφησαν την ομάδα, έχει την πορεία που έχει και το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Τζίγκερ.

  Ασχέτως αν απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό, το μεγαλύτερο του λάθος είναι ότι γιγάντωσε τον Ολυμπιακό. Είχε τα πρωταθλήματα στα χέρια του και δεν τα παιρνε. Κυριολεκτικά τον γιγάντωσε τον Ολυμπιακό». 

  Σχετικά με τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας σεζόν, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας είπε: 

  «Να πάρει το πρωτάθλημα την χρονιά που μας έρθει; Είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρουμε την ομάδα που θα παρουσιάσει. Παρ’ όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα από πέρυσι. Τεχνικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα τη νέα χρονιά. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω. Μακάρι να το κάνει αλλά η εκτίμηση μου είναι ότι χρειάζεται τέσσερα με πέντε χρόνια διαρκούς ανόδου για να πει φέτος χτυπάω το πρωτάθλημα. Επίσης υπάρχει ο παράγοντας διαιτησία, που δείχνει ξεκάθαρα ότι ακόμα και τώρα δείχνει ότι σε κυνηγάει. Οι διαιτητές δείχνουν ότι δεν σέβονται τον Παναθηναϊκό. Σε άλλες ομάδες ο διαιτητής οφείλει να σκεφτεί μήπως τυχόν και κάνει κάποιο λάθος και αδικήσει τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ». 

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »