Τον Ιούνιο οι εκλογές του Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό!

Στις αρχές Ιουνίου προβλέπεται να διεξαχθεί η η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό, καθώς εντός Μαϊου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των συμβάσεων των εμπλεκόμενων μερών στη Διπλή Ανάπλαση.

Στις αρχές του Ιουνίου προβλέπεται να διεξαχθεί η καθοριστική Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όσον αφορά την έγκριση ή μη των συμβάσεων της «μάνας του λόχου» για τον Βοτανικό. 

Το γεγονός ότι τα πάντα προχωρούν ομαλά και δίχως προβλήματα καθιστούν δεδομένο ότι μέσα στον Μάιο θα έχει οριστικοποιηθεί το ζήτημα των συμβάσεων όλων των εμπλεκόμενων (Δήμος Αθηναίων, Ερασιτέχνης ΠΑΟ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΠ Ελαιώνας). 

Κατόπιν τούτου, η σκυτάλη θα δοθεί στα μέλη του Ερασιτέχνη -καθώς επίσης και στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων- τα οποία θα πάρουν στα χέρια τους όλες τις λεπτομέρειες για να έχουν ολοκληρωτική εικόνα και κατόπιν να αποφανθούν οριστικά για την υλοποίηση του εγχειρήματος. 

Ο Ερασιτέχνης άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει ότι η τελική μορφή και οι λεπτομέρειες των διμερών συμβάσεων πρώτα θα τεθούν υπόψιν την Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. και μόνο κατόπιν έγκρισης της θα υπογραφούν από την Διοίκηση του Συλλόγου.

Οι προτεινόμενες συμβάσεις θα κριθούν, θα αξιολογηθούν και θα ψηφιστούν ή θα καταψηφιστούν από τα μέλη του συλλόγου που έχουν δικαίωμα ψήφου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι αναγκαιούμενες κατά περίπτωση διμερείς ή πολυμερείς συμβάσεις έχουν ως καταληκτική ημερομηνία της 30/6/2021, εκτός εάν εν τω μεταξύ κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα συμφωνηθεί παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας.