Τον καλύτερό τους εαυτό στην άρση βαρών

Μια νέα αρχή κάνει το τμήμα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού. Χθες, στο ΟΑΚΑ, δέκα αθλητές του τμήματος λειτούργησαν ως πυρήνας και τα πήγαν άψογα.

Στην προκριματική φάση των πανελληνίων αγώνων φάνηκε η δουλειά των αθλητών του Κώστα Σαλπιγγίδη.

Φοβερός ο τραυματίας (στον καρπό) Έκτορας Αποστόλου, ο οποίος βγήκε 2ος στους Παίδες, 3ος στους Έφηβους και 5ος στους Νέους άνδρες και στους άνδρες στα 60  κιλά (62 αρασέ, 78 επωλέ ζετέ).

Στα 77 κιλά ο Φώτης Βρεττάκος ήταν 5ος  στους άνδρες με επίδοση 97κ. αρασέ  και 127 κ. επωλε ζετε ενώ στα 85 κιλά ο Ηρακλής Περιστερόπουλος ήταν 5ος με 97 κ. αρασέ 120κ. ζετέ.

Στα 94 κιλά ο νεαρός Χρήστος Βέτας στον πρώτο του αγώνα έκανε 47 αρασέ 60 ζετέ και βγήκε 1ος  στους παίδες 3ος στους εφήβους και 6ος  στους νέους άνδρες .

Εν συνεχεία στα 94 κιλά ο Νίκος Τσούσης ήταν 1ος με 110 αρασέ 135 ζετέ ενώ στην ίδια κατηγορία ο Αναστάσιος Παναγιωτέλης ήταν 5ος με 95 αρασέ 114 ζετέ.

Ακόμα ο Σπύρος Σιαφάκας ήταν 3ος στα 105 κιλά με 111αρασε 125 ζετέ ενώ στην ίδια κατηγορία ο Αντώνης Αποστολόπουλος ήταν 4ος με 97 αρασέ 117 ζετέ.

Ο Δημήτρης Μενελάου στα +105 κιλά ήταν 8ος με 75 αρασέ 95 ζετέ κάνοντας μόλις τρεις μήνες προπόνησης. Στο άμεσο μέλλον θα γίνει γνωστό πόσοι έχουν πιάσει τα όρια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Δύναμη στους αθλητές έδινε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χρήστος Ιακώβου.

Ο έφορος του τμήματος, Τάκης Ροδίτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το προπονητικό τιμ . Σταδιακά αρχίζει και φαίνεται η σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους. Οι εμφανίσεις των αθλητών και των αθλητριών αυτές τις ημέρες ήταν κάποια πρώτα δείγματα και ατενίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »