Τόσο πολύ μας φοβάστε;

Δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τη πρώτη συντονισμένη κίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του «τριφυλλιού» κάλεσαν τον μεγαλομέτοχο να παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη. Γράφει ο Παναγιώτης Δημητρόγλου.

Σε μία δύσκολη εποχή, που κυριαρχούν τα Social Media στις ζωές μας, που προτιμούμε να λύνουμε τα προβλήματα μας διά του πληκτρολογίου, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 5.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ αποδεικνύοντας πως ο σύλλογος αναπνέει ακόμη, καθώς ο κόσμος αποτελεί το παρόν και το μέλλον κάθε αθλητικής ομάδας.

Ήταν αναμενόμενο πως το συλλαλητήριο δεν θα προβληθεί από τα συστημικά Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας), όμως αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν πως δεν θα βρεθεί στο πρωτοσέλιδο ΚΑΜΙΑΣ εφημερίδας. Κανείς λοιπόν δεν πρόβαλε την συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν το καλό του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, ακόμη και οικογενειών.

Αυτό το γεγονός ήταν λογικό, αν συνηπολογίσει κάποιος πως στην πορεία δεν συνέβη το παραμικρό και όλα εξελίχτηκαν ομαλά και προπάντων ειρηνικά. Δεν αρέσει σε κάποιους να διαδηλώνει ο κόσμος, δεν τους αρέσει να υπάρχει συσπείρωση, δεν τους αρέσουν οι οργανωμένες κινήσεις… γιατί δυσκολεύεται το έργο τους.

Ο φόβος τους είναι η ελπίδα μας… και όπως γράφει η ανακοίνωση της Θύρας 13 των Χανίων «Ερχόμαστε από άλλη εποχή και θα σας χαλάμε την γιορτή». Σταματήστε να παραπληροφορήστε και να διχάζεστε, σταματήστε να κατηγορείτε για τα πάντα την Θύρα 13… γιατί στο μέλλον θα καταλάβετε πως η Θύρα 13 είμαστε εμείς!

Ήμασταν μόνο 5.000… στις επόμενες κινήσεις ο κόσμος θα είναι πολλαπλάσιος…

ΥΓ: Το έργο μόλις ξεκίνησε…

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...