Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

  Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση των «πρασίνων»:

  «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 8ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022/23 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (3/5/2023, 8 μ.μ.), τα εξής:

  Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στις 2 μ.μ..

  Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

  Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

  Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

  Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

  Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

  Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής: Θύρες 6, 7, τιμή 30 ευρώ, θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β τιμή 45 ευρώ, θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α τιμή 60 ευρώ.

  Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω της τεράστιας ζήτησης και των ειδικών μέτρων που θα ισχύσουν, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

  Παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου. Δεν θα επιτραπεί για κανένα λόγο και σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση.

  Παρακαλείσθε για την πρόωρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

  Άπαντες οφείλουν να κάθονται στην αναγραφόμενη στο εισιτήριό τους θέση στην κερκίδα. Αλλαγή θέσης δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των υπόλοιπων φιλάθλων και εντάσεις.

  Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17.00.

  Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους στην περίμετρο του γηπέδου και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια