Κέρδισε την προσφυγή ο Τουπάν, αναγκάζεται να τον πληρώσει ο Ολυμπιακός!

  Άλλη μια προσφυγή για χρωστούμενα έχασε ο Ολυμπιακός, αυτήν την φορά από τον Άξελ Τουπάν.

  Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αρχίζει να βρίσκει μπροστά της ένα ένα τα συμβόλαια που δεν πλήρωσε τα 2-3 τελευταία χρόνια. Το BAT εκδίκασε την προσφυγή του Άξελ Τουπάν και δικαίωσε τον Γάλλο φόργουορντ για την υπόθεση των χρωστούμενων από την πειραϊκή ομάδα.

  Για την ακρίβεια η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα αναγκαστεί να δώσει στον πρώην παίκτης της ομάδας ένα ποσό που αγγίζει τις 340 χιλιάδες ευρώ. Αναλυτικά και με βάση την απόφαση του BAT, ο Ολυμπιακός καλείται να καταβάλει στον Τουπάν χρωστούμενες αμοιβές ύψους 265.000 ευρώ, ενώ καλούνται να πληρώσουν ακόμα 40.000 ευρώ στον μάνατζέρ του και 33.500 ευρώ σε δικαστικά έξοδα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »