Τουμπά: «Αυτές τις αλλαγές έφερε με το… καλημέρα ο Μπενίτεθ

    Ο Αχμέντ Τουμπά μίλησε για το αποψινό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τη μεγάλη νίκη στη Σουηδία, αλλά και την επιρροή και τις αλλαγές που έφερε ο Ράφα Μπενίτεθ στην ομάδα.

    Αναλυτικά όσα είπε:

    Για τη σημασία της νίκης στη Σουηδία πριν από το ντέρμπι:
    «Θεωρώ πως κάθε νίκη είναι σημαντική, καθώς είχαμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στη Μάλμε. Ξέρετε όμως, μπορείς να χάσεις με έναν εύκολο αντίπαλο, όπως και να κερδίσεις έναν δύσκολο. Άρα αυτό που πρέπει να εξασφαλίσουμε, είναι να έχουμε ισορροπία προκειμένου να μπορούμε να φτάνουμε στις νίκες».

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Το σχόλιο του Μπενίτεθ μετά την ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν

    Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ:
    «Σκέφτομαι πως πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να λειτουργήσουμε καλά στην επίθεση και νομίζω πως θα έχουμε έναν καλό αγώνα».

    Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

    Για τις πρώτες αλλαγές που έχει φέρει ο Μπενίτεθ:
    «Η πρώτη βελτίωση αφορά στο πνευματικό επίπεδο, δεδομένου ότι δεν είχαμε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να δουλέψουμε. Ας μην ξεχνάμε πως ουσιαστικά μέσα σε δέκα ημέρες, δώσαμε πέντε αγώνες. […] Θεωρώ όμως πως κατά τη διάρκεια της παύσης για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πολύ περισσότερο μαζί του και σε τακτικό επίπεδο, αλλά και το πνευματικό στο οποίο ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά».

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ (’23). Από τον 2023 αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου είναι η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.