Τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός διοργανώνει στο Παύλος Γιαννακόπουλος τουρνουά βόλεϊ γυναικών «Ιωάννης Μαλακατές». Μαζί με το τριφύλλι στο τουρνουά θα πάρουν μέροι οι Α.Ο. Θήρας, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας.

Αναλυτικά:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

18:30 Α.Ο. Θήρας – Ηρακλής Κηφισιάς

21:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

18:30 Μικρός τελικός

21:00 Μεγάλος τελικός

Ο Ιωάννης Μαλακατές γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/5/1923. Υπήρξε αθλητής Στίβου και Μπάσκετ στον Παναθηναϊκό. Από το 1954 και μέχρι που απεβίωσε στις 26/2/1999, διετέλεσε επί σειρά ετών κορυφαίος αθλητικός παράγοντας, έχοντας υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. από τις θέσεις του Πρόεδρου Οικονομικής Επιτροπής, γενικού αρχηγού και αντιπρόεδρου, ενώ υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Φίλων Αθλητισμού

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »