Τρεις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο γυναικών ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την απόκτηση τριών αθλητριών για να ενισχύσει το ρόστερ του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση για Ιωάννου:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Δάφνη Ιωάννου για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς ενέταξε στο ρόστερ του τη Δάφνη Ιωάννου.

Η Ιωάννου αγωνίζεται ως κεντρική χαφ και αναμένεται να δυναμώσει το «τριφύλλι» στη μεσαία γραμμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 18χρονη παίκτρια αγωνιζόταν σε ομάδα του Καναδά.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ιωάννου επισήμανε «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό ώστε να εκπληρώσουμε τους φετινούς μας στόχους και να ανέβει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία».

Η ανακοίνωση της Λίκα:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Λίκα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου με την ένταξη της Ελεονώρας Λίκα.

Η 15χρονη δεξιά  χαφ αποτελεί μια ελπιδοφόρα μεταγραφή και αποκτήθηκε από τις Γυναίκες Περιστερίου.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε  «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε έναν ιστορικό Σύλλογο και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Η ανακοίνωση για τη Μωυσιάδη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ρόζμαρι Μωυσιάδη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ που φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

Η 16χρονη τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις ελπίδες κάτω από τα γκολπόστ στην ηλικία της και αποκτήθηκε από την ομάδα Γυναίκες Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι βρισκόταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε  «Είμαι ευτυχισμένη που μια τέτοια ομάδα με επέλεξε και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου».