Τρεις «πράσινοι» στην προετοιμασία για Τόκιο!

  Δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος από την μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου αθλητισμού.

  Έτσι καταρτίστηκε ο κατάλογος αθλητών που θα συνεχίσουν να προπονούνται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ανάμεσα τους είναι και τρεις αθλητές του «τριφυλλιού».

  Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αιτήθηκε αρμοδίως από τις Ομοσπονδίες τα στοιχεία των αθλητών/τριών οι οποίοι/ες έχουν προκριθεί ή διεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

  Έπειτα, λοιπόν, από σχετικές προτάσεις των Ομοσπονδιών και επεξεργασία τους από την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με πρόεδρο τον Σπύρο Ζαννιά (ΕΠΟΠ-ΕΟΕ), καταρτίστηκε ο κατάλογος με 84 δικαιούχους από 12 ομοσπονδίες, ο οποίος στάλθηκε από τον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά σε 37 αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου και θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία τους.

  Ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές είναι ο αρσιβαρίστας του ΠΑΟ, Θοδωρής Ιακωβίδης καθώς και οι δύο αθλητές πινγκ πονγκ του Συλλόγου, Κώστας Αγγελάκης και Κώστας Κωνσταντινόπουλος.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »