«Παναθηναϊκή τρέλα» με 1.100 ανανεώσεις διαρκείας σε κλειστό γήπεδο!

  Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε ακόμα μια φορά, με τον καλύτερο τρόπο, ότι η τρέλα πάει… στο ΟΑΚΑ!

  Μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή του κορωνοϊού και η οικονομία της Ελλάδας να επιστρέφει στα τάρταρα όμως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Παρότι το μπάτζετ έχει πέσει κατά σχεδόν 45% ενώ το ΟΑΚΑ είναι πιθανό να μείνει κλειστό για ολόκληρη τη σεζόν ο «πράσινος» λαός βγαίνει μπροστά.

  Με την λήξη της προθεσμίας για τις ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας έγινε γνωστός ο αριθμός των καρτών που ανανεώθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, 1.100 κάτοχοι έβαλαν το καλό της ομάδας πάνω από όλα και την ενίσχυσαν σε μια δύσκολη στιγμή. Μπορεί να πρόκειται για το 15% επί του συνόλου αλλά σε μια τόσο περίεργη εποχή είναι σαφές πως ο αριθμός είναι κάτι παραπάνω από αξιοσέβαστος.

  Μάλιστα είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το αποτέλεσμα ξεπέρασε ακόμα και τις αισιόδοξες προβλέψεις των ανθρώπων της ΚΑΕ. Άλλωστε όπως είχε πει και ο Τάκης Τριαντόπουλος ο οικονομικός προγραμματισμός έχει γίνει με την σκέψη ότι τα διαρκείας θα είναι 2.000. Παρόλα αυτά ήδη πάνω από τα μισά έχουν καλυφθεί.

  Όλα αυτά πριν αρχίσει η διάθεση των νέων καρτών και σχεδόν δύο μήνες πριν την έναρξη της σεζόν. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι το αξιοσέβαστο ποσό που μπήκε, άμεσα, στα ταμεία της ΚΑΕ αγγίζει τις 200.000€!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »