Τρελάθηκε και ο ΜακΚόλουμ: «Δεν υπάρχει φάουλ του Καμπάτσο – Είναι κλοπή»

Basketball player wearing a green camouflage UNICS jersey with number 6, standing with hands on hips on a court.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στον αποψινό τελικό της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Θεέ μου, αυτό του Καμπάτσο όταν ήταν με 2 πόντους πίσω με λίγο πάνω από ένα λεπτό να απομένει δεν ήταν φάουλ. Καθαρό κλέψιμο, αλλάζει το ματς. Αντί να έχουμε πιθανώς ισοπαλία, σφυρίζουν φάουλ (2 ελεύθερα βολές που μπήκαν) και μετά 4 πόντους πίσω και 4ο φάουλ στον Καμπάτσο».

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Παναθηναϊκός και Καμαρά πιο κοντά από ποτέ – Τα εκατομμύρια που φέρνουν το deal

Η ανάρτηση

Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».