Τριαντόπουλος: «Θα βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα κάνεις ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω και εγώ με έναν απολογισμό. Με τη συνεργασία με τον ΑΟ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Εφήβων. Στο ανδρικό τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολογίζαμε. Και εμείς κάναμε λάθη σε κάποιες επιλογές, και κάποιοι διαιτητές κάνανε κάποια λάθη και η τύχη μας γύρισε την πλάτη» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Τάκης Τριαντόπουλος και πρόσθεσε «Αυτό όμως που έχουμε αποδείξει από το παρελθόν είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.
« Πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συνεργασίας με τον ΑΟ. Είμαστε ένα δεν είμαστε κάτι ξεχωριστό. Σαν ΚΑΕ στα διαρκείας θα βάλουμε ένα προαιρετικό ποσό, των δέκα ευρώ, που θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη με τη δέσμευση ότι όσο ποσό μαζευτεί το αντίστοιχο ποσό θα βάλουμε και εμείς. Όσο περισσότερο βοηθήσει ο κόσμος τόσο θα βοηθήσουμε και εμείς. Αυτό είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά, για την κατανόηση που έδειξε. Σας καλούμε και τη νέα χρονιά να είστε το ίδιο θερμοί και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...