Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μπάσκετ

Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ωστόσο, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Για ακόμη μία φορά μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία, καθώς υπάρχει και πάλι διασπορά του κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Την Πέμπτη (15/4) ανακοίνωσε δύο κρούσματα Covid-19 και την Παρασκευή (16/4) ανιχνεύτηκε ακόμη ένα στα νέα τεστ που διενεργήθηκαν, φθάνοντας έτσι τα τρία στον αριθμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ στη Πυλαία, θα διεξαχθεί κανονικά την ερχόμενη Κυριακή (18/4, 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «εξάστερου»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19. Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ»