Μήνυμα του Βλάσση Τσάκα για τον Παναθηναϊκό!

Δείτε την δημοσιεύση του Βλάσση Τσάκα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Τώρα που τελείωσαν όλα ας δούμε τον λογαριασμό: Χρέη, γκρίνια, καταστροφή. Ο Γιάννης με τον Δημήτρη αλληλοηρωποιούνται, ο Δημήτρης θυμάται την Πατερομαχια και η επιτροπή σωτηρίας βγαίνει για… κάλαντα.

Ας ρωτήσουν τον Οικονομόπουλο τι πήρε: 10,000€ από τον απλό κόσμο, (ένα μεγάλο μπράβο) και μετά ας βγει ο Βασιλάκης στην γύρα. Τα γνωστά λαμόγια αλλάζουν αφεντικά σε μια νύχτα και όλα καλά. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Όλοι βέβαια <ξεχνούν> το πιο βασικό: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ: WANDA κύριοι!!! Είναι η μοναδική περίπτωση να σωθεί ο Παναθηναϊκός και εκεί έπρεπε να επικεντρωθεί ο επίσημος Παναθηναϊκός».

Η δημοσιεύση:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.