Τσάρλυ: «Από 1η Ιουλίου ο Τσάπρας θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού»

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με τον Γιάκομπ Νίστρουπ, ενώ ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ από την 1η Ιουλίου.
Οι δύο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν
Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον σε κομβική περίοδο όσον αφορά τον καλοκαιρινό μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Γιάκομπ Νίστρουπ να επιθυμεί σημαντικά κομμάτια του νέου ρόστερ να βρίσκονται διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τσάρλυ στην εκπομπή των Betarades, ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας αναμένεται να αποτελέσει παίκτη του «Τριφυλλιού» από την 1η Ιουλίου, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ των «πράσινων».
Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιταχύνει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς στόχος είναι να ολοκληρωθούν άμεσα συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή της ομάδας υπό τις οδηγίες του Νίστρουπ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Ο Καλάμπρια δείχνει τάσεις φυγής κι αυτό που ξέρω είναι ότι 1η Ιουλίου ο Τσάπρας θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και γενικά από την επόμενη εβδομάδα θεωρώ ότι θα ενεργοποιηθεί και το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου θα έχουν γίνει σίγουρα δύο μεταγραφές γιατί θέλει παίκτες-βάσεις που πρέπει να τους έχει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του.
Η ομάδα πρέπει να πάρει αρκετούς παίκτες σε θέσεις που πονάει και πρέπει αυτοί που θα έρθουν να γίνουν σύνολο κι αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου







