Τσεκάρει την περίπτωση Καρέλη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός μετράει τις επιλογές του σε περίπτωση πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα, με τον Νίκο Καρέλη να αποτελεί μια επιλογή.

Ένας παλιός γνώριμος έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Καρέλης έμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφροντ και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση πώλησης του Μακέντα.

Ο Έλληνας φορ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θεωρείται πως τα χαρακτηριστικά του είναι ικανά να συμπληρώσουν αυτά των Καρλίτος και Ιωαννίδη.

Ο Νίκος Καρέλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό το 2016, καθώς πήγε στην Γκενκ . Με την φανέλα της Γκενκ αγωνίστηκε από τo 2016 εως το 2018  και πέτυχε 23 γκολ σε 56 συμμετοχές. Το 2019 δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, όπου μέτρησε 5 συμμετοχές. Το 2019 ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Γκενκ και πήγε στην Μπρέντφορντ. Στην Μπρέντφορντ ο Καρέλης δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν. Πρόσφατα λοιπόν έμεινε ελεύθερος από την αγγλική ομάδα.  

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν από κοντά την περίπτωση του αφού μάλιστα ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα. Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την περίπτωσή του.