Τσίπρας: «Δεν θα σου επιτρέψω τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακοί»

  Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και ανέφερε ενδιαφέροντες καταστάσεις από τις συζητήσεις με την γυναίκα του για την… ανατροφή των παιδιών.

  Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ τόνισε μίλησε για τις κοπάνες που έκανε μικρός για να επισκεφθεί τον Τάφο του Ινδού ενώ αργότερα αποκάλυψε τι είχε πει στην Περιστέρα σχετικά με την ανατροφή των δύο παιδιών τους.

  Αρχικά, ανέφερε:

  «Κάναμε κοπάνες για να δούμε στον Τάφο του Ινδού προπονήσεις και για να δούμε αγώνες ανεβαίναμε στις ταράτσα. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όπως και τα παιδιά μου».

  Στη συνέχεια τόνισε πως ένα πράγμα δεν επέτρεπε ποτέ στη γυναίκα του:

  «Ελεγα στην Μπέττυ: “Μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα σου το επιτρέψω. Τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακός”. Κάποια στιγμή είχαμε πάει ένα ταξίδι στην Ισπανία και είχα μαζέψει όλα τα λεφτά που είχαν απομείνει για να δούμε τον τελικό Super Cup στο Μπερναμπέου. Ρεάλ – Σεβίλλη. Εχασε η Ρεάλ με 5-2, απ’ όσο θυμάμαι. Και της εξηγούσα ότι οι άνθρωποι που τρέχουν πλάγια πάνω κάτω, οι επόπτες δηλαδή, δεν είναι διακοσμητικοί, έχουν ένα ρόλο. Με ρωτούσε “το σημαιάκι γιατί το σηκώνουν αυτοί”»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια