Υποψήφιος για Αντέρλεχτ ο Αναστασίου

Με την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου φαίνεται πως θα ασχοληθεί η Άντερλεχτ, καθώς σε περίπτωση που απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της τον Μπέσνικ Χασί έχει ήδη στη λίστα των αντικαταστατών του, τον Έλληνα τεχνικό.

Η χρονιά για την Άντερλεχτ δεν κυλάει καθόλου καλά και η υπόθεση τίτλος δείχνει σιγά-σιγά να χάνεται. Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά και σε αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ. Να αναφέρουμε, λοιπόν, ότι στη διοίκηση σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Σε περίπτωση που ο Μπέσνικ Χασί δεν συνεχίσει να δουλεύει στον Βελγικό σύλλογο και αποτελέσει παρελθόν, τότε μέσα στους υποψηφίους βρίσκεται και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου. Σαφώς η Άντερλεχτ εξετάζει κι άλλες αποφάσεις και αυτό δεν σημαίνει ότι θα κινηθεί σίγουρα για την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...