Βαγιαννίδης: Διέρρευσε η πρώτη του φωτογραφία με τη φανέλα της Σπόρτινγκ (pic)
0 Comments

Μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποκάλυψε τον Γιώργο Βαγιαννίδη να φορά τη φανέλα της νεάς του ομάδας, της Σπόρτιγκ Λισαβόνας.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι πλέον παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τα τυπικά να απομένουν, μιας και ο δεξιός μπακ έσπευσε να πει το δικό του «αντίο» στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα τον δείχνει να φορά τη φανέλα της ομάδας από την Λισαβόνα, σε ένα στιγμιότυπο που ενδεχομένως να αποτελεί μέρος της παρουσίασης του από τους Πορτογάλους.
Δείτε παρακάτω:
https://twitter.com/bancadadeleao/status/1952740181380829428
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός στην κορυφή!
- Παναθηναϊκός: Ο ασύλληπτος αριθμός παικτών που έχει χρησιμοποιήσει φέτος
- Μπλόσομγκεϊμ για Ολυμπιακό και διαιτησία: «Τότε γιατί δεν πήρε EuroLeague;»
- Η απόλυτη ντροπή στη Λιβαδειά: Αποβολή χωρίς επαφή στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός και η ευκαιρία του Παναθηναϊκού
Tags:
Γιώργος Βαγιαννίδης Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.







