Ο Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε δημόσια για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός, εστιάζοντας στα σημεία που προκάλεσαν τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τόσο τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε όσο και τη φάση από την οποία προήλθε το τέρμα που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.
Για την πρώτη περίπτωση, υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να ακυρωθεί το γκολ των «ερυθρόλευκων», παρά την επαφή που καταγράφηκε στη φάση.
Αντίθετα, για το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ήταν κατηγορηματικός, σημειώνοντας πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μεχντί Ταρέμι πάνω στον Αχμέντ Τουμπά και πως το VAR όφειλε να παρέμβει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Σλούκας προς το ΣΕΦ: Έβαλε «κιάλια» και έδειξε τις 7 Ευρωλίγκες του Παναθηναϊκού! (vid)
Αναλυτικά όσα είπε:
«Διαιτητής ο Ομπρένοβιτς. Έβαλε γκολ η ομάδα του Ολυμπιακού. Έχουμε αυτή την επίθεση. Υπάρχει μια διεκδίκηση της μπάλας. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο έδαφος, επειδή υπάρχει μια επαφή χαμηλά. Υπάρχει μια επαφή στο πόδι.
Δεν μπορεί να ακυρώνεται τέτοιο γκολ. Στο δεύτερο γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλ. Ο Ταρεμί σπρώχνει τον Τουμπά. Υπάρχει παράβαση. Το VAR έπρεπε να παρέμβει και να ακυρώσει το γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού. Σε μια επίθεση με τον Ροντινέι… ο Ροντινέι πέφτει στον παίκτη του Παναθηναϊκού. Συνεχίστηκε σωστά στο παιχνίδι. Η διαιτησία δεν ήταν καλή. Επειδή είναι και Σλοβένος ελίτ…».
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- «All in» Αλαφούζου για Γένσεν – Η προσφορά «χρυσάφι» στην Μπρέντφορντ
- Σολούκος: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται βοήθεια απο εξωγενείς παράγοντες»
- Παναθηναϊκός Σε ακρόαση η ΚΑΕ για όσα συνέβησαν στο Game 2
- Αταμάν: Κλήθηκε σε απολογία επειδή… έβγαλε το σακάκι του!
- Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ








