Κριστόφ Βαζέχα για Μαντσίνι: «Ποιοτικός παίκτης, θα προσφέρει επιπλέον επιλογές»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα, σε συνέντευξη του, δήλωσε πως η μεταγραφή του Μαντσίνι θα βοηθήσει μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο SDNA.gr:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Μαντίνσι είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει καταθέσει τα τελευταία 3,5 χρόνια τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσω της θητείας του στον Άρη.

Διαθέτει όλο το…πακέτο προκειμένου να βοηθήσει και να προσφέρει επιπλέον μεσοεπιθετικές επιλογές στον Παναθηναϊκό, αν και προσωπικά λέω πως πάντα και σε όλες τις μεταγραφές υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο.

Μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης ιδιαίτερα γνωστός και προικισμένος σε μια ομάδα και να μην καταφέρει να προσφέρει βάσει της αξίας του και κάποιος άλλος λιγότερο γνωστός, να έρθει και να βγάλει…μάτια.  Κάθε μεταγραφή είναι διαφορετική.

Σίγουρα πάντως ο Μαντσίνι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με πολλές αρετές όπως έδειξε στον Άρη και το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Αν και οι καλοί παίκτες παντού και πάντα μπαίνουν μέσα κι από το πρώτο παιχνίδι δείχνουν την αξία τους»