Βασιλακόπουλος: «Δεν έχει σχέση η παρουσία του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό με την Εθνική»

  Ο προέδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τοποθετήθηκε για το θέμα του Ρικ Πιτίνο και ξεκαθάρισε πως η παρουσία του στον Παναθηναϊκό δεν είχε σχέση με την πρόσληψή του στην Εθνική ομάδα.

  Στον Sport 24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βασιλακοπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

  Ο Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε με δήλωσή του πως δεν είχε σχέση η παρουσία του στον Παναθηναϊκό, με την Εθνική, ενώ τόνισε πως η πρόσληψη στην «επίσημη αγαπημένη» προϋπήρξε.

  «Να δούμε θα γίνει Προολυμπιακό ή δεν θα γίνει. Άλλωστε ο Πιτινο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε. Δεν έχει σχέση παρουσία του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό με την Εθνική. Άλλωστε η Εθνική προηγήθηκε. Νομίζω ότι κάθε πράγμα στον καιρό του. Αυτή τη στιγμή η υγεία των πάντων», ήταν τα λόγια του.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »